Kategorier
Bygg

Få hjälp med att riva hus och få en nystart i Stockholm

Om ni har ett hus som känns som ett hopplöst projekt att renovera behöver ni inte ge upp tomten i Stockholm. Ta hjälp med att riva och bygga nytt hus istället.

Har ni fått överta ett hus i Stockholm men gett upp om att någonsin kunna renovera upp det till beboeligt skick? En del hus lämnas åt sitt öde. Det kan till exempel vara så att någon äldre bott i huset som behövt flytta till äldreboende, och huset har då bara lämnats.

Utan underhåll slits huset. Väder och vind ges fri tillgång till att bryta ner huset och utan tillsyn så märks det inte förrän det är för sent. När husets ägare går bort går huset vidare i arv, och kanske är det vad som hänt nu. Ni har fått ta över det luggslitna huset och undrar nu vad ni ska göra med det.

Riva hus och bygga nytt – ett alternativ till försäljning

Även om huset känns som att det är bortom räddning, och det kan vara en sorg i sig, behöver ni inte ge upp om hela tomten. Hus och tomter i Stockholm är inte billigt, så nu när ni har fått det i er ägo så vill ni säkert göra det bästa av det.

Vad ni kan göra är att ta till hjälp för att riva hus i Stockholm och bygga upp nytt på tomten. På så sätt får ni behålla en del av de minnen som kommer med platsen, och får möjlighet att skapa nya.