Kategorier
Geoteknik

Med fältgeoteknik slipper ni oroa era över projektet

Vad drömmer ni mardrömmar om? Kanske att byggnaden ska rasa, eller att marken ska sjunka ihop? Slipp all oro och spara pengar med modern fältgeoteknik.

Det är så viktigt att allt blir rätt när det är dags att komma igång med bygget. Man vill verkligen inte vara med om att plötsligt upptäcka, några dagar innan bygget ska dra igång, att marken inte är tillräckligt stabil eller att man behöver använda sig av en helt annan teknik för grunden än vad man först hade planerat.

Det händer inte när ni först anlitar en erfaren fältgeotekniker som kan ge er precis alla de svar ni måste ha innan ni går vidare med ritningar på huset. Olika typer av mark kräver olika typer av byggnation och grund. En del marker är mjukare och man kan till exempel behöva påla för att vara säker på att inte delar av huset börjar sjunka.

Fältgeoteknik med moderna maskiner ger snabba svar

Fördelarna med att använda sig av en erfaren fältgeotekniker som har moderna maskiner är fler än man egentligen kunde önska av en och samma person. Det är helt enkelt det perfekta. Mycket går att se genom maskinerna och ni kan få svar på de allra flesta frågorna. Men det är också fördelaktigt att ha en erfaren geotekniker på plats.

Maskinerna gör att ni kan få svaren på en gång och kompletterar man det med vana ögon från en erfaren geotekniker så finns det inte mycket som kan gå fel. Ni kommer att spara tusentals kronor på att låta göra en geoteknisk undersökning innan ni går vidare med ert bygge.