Kategorier
Okategoriserade

Snickare i Nyköping gjorde snyggt kök

Vem drömmer inte om ett nytt skinande kök. Med roliga lösningar och massor av avlastningsytor. Många bygger köket på nätet. Andra hyr in snickare från Nyköping och låter dem göra jobbet.

Egon ville överraska sin fru och byggde ett virtuellt kök online till sitt nya hus. När han var nöjd visade han Lena, som frun hette, sitt mästerverk. Då skulle man kunna tro att hon jublade, men inte. Hon hade nämligen varit med om det redan när de för femton år sen skulle renovera det förra huset. Det höll på att ta en ände med förskräckelse.

Allt hade sett helt fantastiskt ut och köket beställdes och kom hem i delar. Sen började eländet. Egon hade inte haft en tanke på förarbete och måtten på de olika delarna var inte riktigt rätt, vilket innebar att det blev glipor och lite skevt här och där. Vissa lådor gick inte ens att öppna.

Frun hyrde in snickare

Efter mycket diskuterande gav Egon med sig, om än något surmulet. Hantverkare kom till huset och de satte sig tillsamman för att bestämma vad de önskade. När det var klart började snickare att tillsammans med andra hantverkare riva ut, lägga golv och måla väggar. Sen var det dags för köket.

Denna gång blev Lena supernöjd och provade alla lådor. Egon var nöjd han med, då de hade utgått från hans plan och bara gjort några ändringar. Hans goda humör kanske kom sig lite av att Lena bjudit honom på en skön semester så att hantverkarna skulle få jobba ifred.