Kategorier
Målning

Målare i Stockholm får det att se nytt ut igen

Visst är det härligt när man kan få ens äldre hem att skina igen. Utan att byta ut saker, så kan färg göra väldigt mycket. Kontakta en målare i Stockholm idag.

Som villaägare i Stockholms kommun, vill man hålla en viss standard på huset. Det ska vara i fint skick, både in- och utvändigt. Såklart är det inte bara för att man bor i Stockholm och för grannarnas skull, utan främst för ens egen skull. En fasad kan se flera år yngre ut om bara färgen är fin.

Har man däremot en sprucken, solblekt och smutsig fasad, då ser den äldre ut och gör inte hemmet rättvisa. Att måla om fasaden själv är ett otroligt stort jobb. Så att anlita målare som gör det åt en, det är självklart. Bor man dessutom i Stockholm, så har man flera olika alternativ att välja mellan.

Vänd er till rätt målare

Så hur väljer man ut vilken målare som får ta sig an jobbet? En målerifirma som tar emot både små och stora projekt? Ett bra sätt är att kolla recensioner och tidigare jobb som de har gjort.

Man ska alltid anlita målerifirma som betalar F-skatt. Gör de jobbet svart, så får man ingen hjälp om det blir fel. Anlitar man någon som betalar F-skatt så kan man dessutom ha rätt till ROT-avdrag. Detta avdrag kan vara på upp till 50 000 kronor och det är något som Skatteverket betalar ut direkt på fakturan. Kom i kontakt med en duktig målare här: målarestockholm.biz