Kategorier
Målning

Målare i Stockholm fixar för de små

För att barnen ska kunna roa sig ute på tomten kanske en lekstuga skulle vara en rolig grej. En målare från Stockholm kan måla det lilla huset i vackra färger.

När det så småningom blev dags för utesäsong ville Agneta och Bengt göra något för sina många barnbarn som brukade komma på besök. Det stod en gammal lekstuga på tomten som barnen länge tjatat om att de skulle få gå in i, men de hade stoppats då det inte var säkert att vistas därinne.

Nu hade de bestämt sig för att göra iordning det lilla huset så att busfröna äntligen skulle få komma in och leka. För att få allt gjort på ett bra sätt hade de kontaktat en målare som skulle komma och se på lekstugan och vad som skulle behöva göras i form av målning med mera.

Målare gladdes åt projektet

Målare Anders från Stockholm blev glatt överraskad när han kom på besök och tyckte att det skulle bli riktigt roligt att ta sig an den lilla stugan. Han hade själv små barn och hade gjort iordning några likande så erfarenheten fanns. Han föreslog att de skulle tapetsera inne i en tapet de själva skulle få välja ut.

Stugans yttre skulle få samma färg som det stora huset, rött med vita knutar. I stugan fanns några möbler som var bra men där färgen nöts av som nu skulle få nytt liv. Anders började några dagar senare och paret var förbluffade över hur snabbt allt hade gått. Nu såg de fram till att barnbarnen skulle komma och se den nya överraskningen.