Kategorier
Renovering

Satsa på en badrumsrenovering i Stockholm

En badrumsrenovering kanske inte sker ofta. Men när det är dags så är det klokt att noga tänka igenom vad du vill ha ut av ditt nya badrum i Stockholm.

Trångt, svårt att få rent, deprimerande, risk för fuktskador, saknade funktioner. Är det så du tänker när du kommer in i ditt badrum? Då kan det vara dags för en badrumsrenovering. En renovering som kommer göra att du får det badrum som du önskar dig.

Om du talar med vänner gällande din kommande renovering så kan du ofta få höra hur dyrt och besvärligt det är. Men när det kommer till en badrumsrenovering så är det helt upp till dig själv hur mycket du vill renovera och hur du vill utföra din renovering. Det kan vara allt från lite ny inredning, eller en burk färg, till väggar som slås ner för att utöka ytan.

Badrumsrenovering efter eget önskemål

Ett nytt badrum i Stockholm kan kosta från några hundralappar till ett par hundra tusen kronor. Det beror på hur mycket av det ursprungliga badrummet du vill ha kvar. Och hur mycket du kan ha kvar, utan att det blir fuktskador eller elektriska risker.

När du börjar fundera på en badrumsrenovering så kan du också börja samla på dig inredning och material så fort som du har planritningen färdig. På det sättet kan du hitta saker på rea eller utförsäljningar, som sänker kostnaden. Däremot är det viktigt att inte spara in på hantverkshjälpen, då den kan vara ett krav vid en försäkring.